1. چاپ مقالات برتر در نشریه دوفصلنامه پژوهش های روانشناختی در مدیریت
2. نمایه سازی چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در سامانه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)
باسلام و احترام؛
پژوهشگران گرامی به لطف خداوند متعال و پیگیری مسئولین و دبیرخانه محترم همایش نمایه سازی چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در سامانه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) انجام خواهد گرفت.
بااحترام
دبیرخانه همایش
3. مجوز برگزاری"چهارمین همایش ملی مطالعات جدید درکارآفرینی و مدیریت کسب وکار"
باسلام و احترام؛
بدین ‌وسیله به اطلاع همه نویسندگان وپژوهشگران گرامی می‌رساندکه مجوز برگزاری"چهارمین همایش ملی مطالعات جدید درکارآفرینی و مدیریت کسب وکار" از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با شماره (1004-15-01-1401) و به شماره 102/ ص مورخه 21/01/1401 صادرگردیده است.
4. حمایت باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو در جمهوری اسلامی ایران
باسلام و احترام؛
با استحضار پژوهشگران محترم می‌رساند باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو در جمهوری اسلامی ایران حمایت رسم خود را از "چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار که در مورخه 11 اسفند ماه سال1401 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار خواهد شد، به عمل آوره است.
5. نمایه سازی همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)
باسلام و احترام
پژوهشگران گرامی؛
نمایه سازی چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) انجام شده است.
بااحترام دبیرخانه همایش
6. نمایه سازی چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)
7. نمایه سازی چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار در سامانه سیویلیکا (مرجع دانش)
نمایه سازی چهارمین همایش در سامانه سیویلیکا (مرجع دانش)
8. پذیرش و چاپ مقالات برتر در دوماهنامه علمی مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه
بسمه تعالی»
نویسندگان، پژوهشگران و کلیه افراد شرکت کننده در همایش
باسلام و احترام؛
بدین‌وسیله به اطلاع کلیه پژوهشگران و کلیه افراد شرکت کننده در سومین همایش ملی مطالعات جدید درکارآفرینی ومدیریت کسب وکار می‌رساند؛ که کلیه مقالاتی و آثار علمی که به همایش مذکور ارسال می‌شوند و بعد فرایند داوری، امتیاز لازم برای پذیرش در همایش را کسب نمودند، در مرحله بعد اگر مقالات مربوطه امتیاز لازم را هم برای پذیرش و چاپ در دوماهنامه علمی مطالعات کاربردی در علوم مدیریت و توسعه کسب نمایند، به چاپ خواهند رسید.
موفق باشید
9. پذیرش و چاپ مقالات برتر در فصلنامه علمی تخصصی پژوهش در حسابداری و علوم اقتصادی
«بسمه تعالی»
نویسندگان، پژوهشگران و کلیه افراد شرکت کننده در همایش
باسلام و احترام؛
بدین‌وسیله به اطلاع کلیه پژوهشگران و کلیه افراد شرکت کننده در چهارمین همایش ملی مطالعات جدید درکارآفرینی ومدیریت کسب وکار می‌رساند؛ طبق مکاتبات انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و همچنین مرکزتحقیقات کارآفرینی، ایده‌پردازی وتجاری سازی آن واحد با موسسه تحقیقاتی مدیریت دانش شباک، مقرر گردیدکه کلیه مقالاتی و آثار علمی برگزیده در همایش بعد از پرداخت هزینه‌های اداری و تشکیلاتی در فصلنامه علمی تخصصی پژوهش درحسابداری و علوم اقتصادی پذیرش و به چاپ برسند.
10. پذیرش و چاپ مقالات برتر در مجله پژوهشی بین المللی به نام (International Journal of Finance, Accounting and Economics Studies)
11. نمایه سازی مقالات در مجلات معتبر علمی- پژوهشی
به اطلاع نویسندگان مقالات چهارمین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار می رساند که برخی از مقالات برتر همایش در صورتی که از سوی داوران آن مجلات از امتیازات لازم برخوردار گردند در مجلات معتبر داخلی به چاپ خواهد رسید.
12. نمایه سازی مقالات در سایت سیویلیکا و کنسرسیوم محتوی ملی جمهوری اسلامی ایران
13. نحوه اعلام نتایج داوری مقالات
پس از ثبت مقاله شما در سامانه به آن یک کد اختصاص داده‌ می شود و در پورتال مدیریت کنفرانس قرار می گیرد. سپس از طریق دبیرخانه اجرایی کارشناسان مرتبط ، هر یک از مقالات را به 2 تا 3 داور متخصص در آن زمینه ارسال می نمایند. پس از اعلام نتیجه داوری توسط کمیته داوران، نتیجه داوری در کنترل پنل شما قسمت وضعیت مقاله به نمایش در آمده و همچنین از طریق ایمیل و پیامک نیز به شما اطلاع رسانی خواهد گردید. نحوه اعلام نتایج در انتهای کنفرانس توسط داوران منتخب مورد بازبینی قرار گرفته و نسبت به میزان امتیاز بصورت شفاهی و پوستری مورد پذیرش قرار می گیرند.
14. امکان شرکت در همایش به صورت حضوری و غیرحضوری
15. اطلاعیه شماره 1
با توجه به اینکه ملاک عمل صدور گواهینامه، صرفا اطلاعات ثبت شده در فرم ارسال مقاله موجود در سایت، می باشد،
لذا پژوهشگران می بایست در هنگام ثبت مقاله، عنوان مقاله، اسامی نویسندگان و... را به طور کامل درج نمایند و با فایل مقاله خود تطبیق دهند.
16. صدور گواهینامه همایش پیش از موعد
کمیته اجرایی همایش امکان صدور گواهینامه پیش از موعد را برای پژوهشگران دارای مقاله فراهم آورد.
17. فرمت نگارش مقالات
دانلود فایل راهنمای نگارش مقالات